Što je MojCaffe ?

MojCaffe je online aplikacija za organiziranje i vođenje "loyalty programa" , zajednički s partnerskim tvrtkama (caffe barovima) i trećim osobama.

Kako se ostvaruje povrat od novčane vrijednosti ?

Povrat od novčane vrijednosti ostvarujete od svakog fiskalnog računa izdanog kod partnerskih caffe barova unošenjem bonus identifikacijskog koda ( BIK ) ili skeniranjem QR koda s računa.

Kako se unosi BIK (bonus identifikacijski kod) ?

BIK je jedinstven za sve izdate fiskalne račune i sadrži slova engleske abecede i brojeve 0-9 . Ovisno od širine fiskalnog računa, kod može biti tiskan u jednom ili više redova kao i sa pomoćnim crticama " - " radi lakšeg čitanja .

Kod utipkajte pažljivo u jednom redu BEZ riječi " BIK " , " BIC " i sl.

Što ako je BIK (bonus identifikacijski kod) nečitak ili mi MojCaffe konstantno odbija validaciju istog ?

Potrebno je fiskalni račun skenirati ili fotografirati i poslati našoj tehničkoj službi na provjeru koja će Vam potom pomoći prilikom validacije.

Prilikom unosa neispravnog BIK koda, račun mi je blokiran. Što da radim?

Ukoliko nekoliko puta uzastopno unesete neispravan BIK (bonus identifikacijski kod), korisnički račun će biti privremeno blokiran (najčešće 15 minuta ) kako bi se spriječila zlouporaba sustava od strane zlonamjernih korisnika koji pokušavaju unijeti nepostojeće kodove. Pričekajte da Vam se račun odblokira i pokušajte ponovno. Ako i dalje imate problema s unosom koda, radije kontaktirajte našu tehničku službu za pomoć.

Koliki je iznos povrata od novčane vrijednosti?

Iznos povrata od novčane vrijednosti ovisi od partnera i računa se postotak od ukupnog iznosa na fiskalnom računu. Ovaj postotak se kreće od 0,5% pa naviše.

Što je potrebno da se otvori korisnički račun na stranici MojCaffe.com?

Trebate e-mail adresu. Osobni podaci ( ime i prezime, mjesto stanovanja i adresa ) su obvezni samo ukoliko želite iskoristiti vaučer.

Da li je korištenje MojCaffe-a besplatno?

Da! Otvaranje korisničkog računa na stranici MojCaffe.com kao i korištenje web i mobilne aplikacije je potpuno besplatno.

Kako se može iskoristiti skupljeni povrat od novčane vrijednosti?

Da bi mogli iskoristiti skupljeni povrat od novčane vrijednosti potrebno je skupiti određeni iznos da bi dobili vaučer. Iznos vaučera definira svaki partner individualno.

Da li skupljeni povrat od novčane vrijednosti kod jednog partnera mogu iskoristiti kod drugog partnera?

Ne. Povrat od novčane vrijednosti se računa zasebno za svakog partnera.

Što je to vaučer? Kako i kada dobivam vaučer?

Kada skupite potreban iznos za vaučer, automatski se na Vašem korisničkom računu umanjuje stanje na računu za iznos vaučera te istovremeno dobivate vaučer u elektronskom obliku u rubrici Vaučeri. Nakon toga odlazite kod našeg partnera kod kojeg ste ostvarili pravo na vaučer i prilikom plaćanja računa pokazujete elektronski vaučer na zaslonu Vašeg mobitela. Partner će sa svojim mobitelom skenirati Vaš vaučer i na taj način izvršiti iskorištenje istog, te nakon skeniranja vaučer će postati nevažeći kako ne bi došlo do moguće zloupotrebe u smislu ponovnog iskorištenja istog vaučera.

Mogu li dati vaučer drugoj osobi na iskorištenje?

Ne. Vaučer glasi na ime donosioca. Osobni podaci u Vašem korisničkom računu moraju se poklapati s podacima na vaučeru. Osoblje partnerskih kompanija ima pravo zatražiti bilo koji osobni dokument ukoliko posumnja u zloupotrebu ili radi dodatne provjere.

Mogu li zamijeniti vaučer za novac?

Ne. Vaučer služi isključivo za plaćanje roba ili usluga i nije moguća zamjena za novac. Također, eventualna razlika u cijeni robe / usluge i vrijednosti na vaučeru (ukoliko je vrijednost vaučera veća) se ne isplaćuje u gotovom novcu. Vrijednost robe / usluge koju plaćate mora biti veća od iznosa na vaučeru.

Mogu li dodatno zaraditi pozivajući prijatelje putem svog osobnog jedinstvenog linka? (osobni jedinstveni link dobivate prilikom otvaranja korisničkog računa na stranici MojCaffe.com)

Da. Ukoliko pozovete prijatelje putem svog osobnog jedinstvenog linka, dobivate povrat od novčane vrijednosti i od njihovih validiranih računa.

Također, povrat od novčane vrijednosti dobivate i od prijatelja Vaših prijatelja i tako u 3 razine dubine.

Pozivajući prijatelje u tri razine dubine ostvarujete povrat od novčane vrijednosti i kod partnera za kojeg niste unosili račune!